Fontos linkek

  Népszerű oldalak

  Szolgáltatásról


  Célunk, hogy minőségi szolgáltatásainkkal és vezető információ- és kommunikációtechnológiai megoldásainkkal nem csak hazánkban, hanem egész Európában egyik legösszetettebb szolgáltatást nyújtsuk.

  Az Internet rohamos fejlődésének köszönhetően - nemzetközi trendeknek megfelelően - az üzleti telefonkönyv kiadók a felhasználók igényeit követve, online is elérhetővé tették kiadványukat, amely a mi esetünkben a Cégnyilvántartó.hu webcímen érhető el. A rendszert többéves tapasztalatok alapján építettük fel szakemberek tanácsainak figyelembevételével, hogy látogatói számára minél nagyobb hatékonysággal legyen elérhető a keresett célirányos találatok és azokról szóló információ. Az új számítógépes technológiákat felhasználva olyan fejlesztéseket és kutatásokat végezhettünk, melyek tapasztalataival ügyfeleink elégedettségét maximálisra növelhetjük.

   


  Ügyfélkapu bejelentkezés


  FIGYELEM!

  A cegnyilvantarto.hu - Data Team Kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Data Team Kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

  Friss hírek