Fontos linkek

  Népszerű oldalak

  Szolgáltatásról


  Célunk, hogy minőségi szolgáltatásainkkal és vezető információ- és kommunikációtechnológiai megoldásainkkal nem csak hazánkban, hanem egész Európában egyik legösszetettebb szolgáltatást nyújtsuk.

  Az Internet rohamos fejlődésének köszönhetően - nemzetközi trendeknek megfelelően - az üzleti telefonkönyv kiadók a felhasználók igényeit követve, online is elérhetővé tették kiadványukat, amely a mi esetünkben a Cégnyilvántartó.hu webcímen érhető el. A rendszert többéves tapasztalatok alapján építettük fel szakemberek tanácsainak figyelembevételével, hogy látogatói számára minél nagyobb hatékonysággal legyen elérhető a keresett célirányos találatok és azokról szóló információ. Az új számítógépes technológiákat felhasználva olyan fejlesztéseket és kutatásokat végezhettünk, melyek tapasztalataival ügyfeleink elégedettségét maximálisra növelhetjük.

   


  Ügyfélkapu bejelentkezés


  FIGYELEM!

  A Cegnyilvantarto.hu - Microsec Solutions kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Microsec Solutions kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

  Friss hírek

  • Így készíts tökéletes kovászos uborkát!
   Ugye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés gasztrotúrává váljon a Life.hu-n.
   (17:00) bővebben
  • Ugrott a Miss World Hungary, Kulcsár Edina esküvője
   A hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.
   (15:00) bővebben
  • Feladta magát az erdélyi családját kivégző férfi Franciaországban
   Megölte állapotos magyar feleségét és két kisfiát a múlt hét végén a párizsi régióban fekvő Perreux-sur-Marne-ban egy romániai születésű férfi. A rokonok sem értik, mi vezetett a tragédiához. A férfi hétfő estig bírta a bujkálást, akkor feladta magát. 
   (13:06) bővebben
  • Vettel riaszthatta el a német rajongók egy részét
   A címvédő az idény elején keményen kritizálta a megreformált Forma-1-et, többek szerint ezért is látogathattak ki kevesen az idei Német Nagydíjra. A hockenheimi pálya főnöke úgy véli, számos tényező hozzájárulhatott az alacsony nézőszámhoz.
   (13:06) bővebben
  • A vártnál nagyobbat vágott az MNB
   20 bázispontot vágott az MNB monetáris tanácsa a mai kamatdöntő ülésen, ezzel az irányadó ráta 2,1 százalékra esett vissza. Matolcsy György hamarosan sajtótájékoztatót tart. A forint gyengülni kezdett a vártnál vaskosabb kamatvágásra, a sajtótájékoztató hírére viszont erősödésbe fogott.
   (13:02) bővebben
  • Bűbájos dekoráció - dinnyés poháralátét saját kezűleg
   Már régen rájöttem, hogy egy kis festékkel csodákat lehet művelni! Ma egy kedves poháralátétet készítek.
   (13:00) bővebben
  • Palvin Barbarában keressük a színésznőt
   Tűkön ülve várjuk a Herkules csütörtöki premierjét, mivel már őrült kíváncsiak vagyunk Palvin Barbara színésznői debütálására. A 20 éves szupermodell Joseph Fiennes feleségét fogja játszani, a mükénéi királynét. Addig is, míg megláthatjuk, hogy fest Barbi a multiplex vásznon, a vele készített reklámokban keressük a színészi tehetség jeleit. A szoborszépség pogózik, cicit villant, rocksztárként őrjöng, valamint szerelmesen néz. A legügyetlenebb munkától haladunk a legszuperebbig. 
   (12:38) bővebben
  • A hat kupacsapatból csak három örülhet
   Hat magyar csapat volt érdekelt az európai kézilabdakupák keddi bécsi sorsolásán, és közülük csak az Orosháza, a Tatabánya és az Érd örülhet.
   (12:31) bővebben
  • Zsír a buli Schobertéknél!
   Boldogság van! Ebben az évben sem maradt el Rubint Réka és Schobert Norbi Alakreform tábora. Persze, miért is maradna? A hatalmas rajongótáborukból biztosan mindig lesz egy-két tucatnyi ember, akik számára maga a gyönyör, az elégedettség netovábbja, a gyötrelmekkel teli egész év fénypontja, az übermenőség abszolút bizonyítéka, hogy Schobertékkel egy légtérben tölthetnek pár napot. 
   (12:25) bővebben
  • Távozik a Nemzeti Színháztól Eperjes Károly
   A színészt Vidnyánszky Attila kérte fel egy éve a Nemzeti Színház vezérigazgató-helyettesi posztjára.
   (12:19) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben