Fontos linkek

  Népszerű oldalak

  Ursinyi Julianna Ágnes tisztánlátó, spirituális gy

  Nyomtatható változat

  Szeretne javítani életminőségém?
  Jöjjön hogy segíthessek!

  • Szív és érrendszeri, mozgásszervi, emésztőrendszeri, idegrendszeri, légzőszervi, betegségek gyógyítása
  • Daganatos betegségek gyógyítása
  • Lelki terhek és depresszió kezelése
  • Előző életek terheinek feloldása
  • Átok és mágia feloldása
  • Sorselemzés sorsprogramozás
  • Hölgyek és Urak szexuális problémáinak kezelése
  • Problémás, kezelhetetlen gyermekek gyógyítása

  Spirituális gyógyítás
  A gyógyítások alkalmával mindig a test, lélek és a szellem eredeti állapotát igyekszem helyreállítani. A spirituális gyógyítás fizikai érintés nélkül történik. Leülünk egymással szemben. Becsukjuk a szemünket. Ekkor a teremtő Atyánk fénye elkezd lefelé áradni. Bevilágítja a tested. Én többdimenziós tisztánlátó vagyok, és lélekszemmel belelátok a tested belsejébe. Önmagamból fénykézzel kinyúlva belenyúlok a testedbe vagy a lelkedbe és az adott problémától függően, és helyre igazításokat végzek. Ezeket a mozdulatokat fizikailag is érezni fogod. Minden kezelés végén fényenergiával töltöm fel a tested. Ez sokáig éltetni fog.

  kez_547_20100622111139_23.jpg


  Lélekgyógyászat
  Amióta a lélek jelen van a testben minden, ami történik velünk, beleíródik a lélekbe. A lélek magával hozza az előző életekben megélt traumáit is. Ezáltal gálások, blokkok, félelmek alakulnak ki a jelen életben is. Jelenleg az emberiség lelkei átlagosan 250-300. leszületésnél tartanak. Ennyi idő alatt sajnos kivétel nélkül összegyűjtöttünk elég sok terhet. A kezelések alatt láthatóvá válnak a lélek előző életei. Sok esetben vissza kell menni az időben, ott a múltban kell helyreigazítani egy eseményt, hogy a probléma a jelenben megszűnjön. Ha ezektől a terhektől megszabadulunk, akkor könnyeddé, harmonikussá, sikeressé válik az életünk.

  nap_743_20100622111139_44.jpg

  Sorselemzés, sorsprogramozás
  A teremtő nem kívánt senkinek szenvedést. Azt magunknak okozzuk, vagy előző életek vagy a jelen élet traumáinak a következménye. Az Atya azért teremtette az embert hogy élje meg a szeretetet, békét, jólétet, harmóniát. Ha ez nálad nem így van, akkor érdemes megvizsgálni az életedet. Először számmisztika segítségével megnézem, hogy a tulajdonságaid azonosak-e a neked meghatározottakkal. Ez a születési időpontodból mindjárt kiderül. A számok elmondják a jellemedet, képességeidet, hajlamaidat. Megvizsgálom, hogy szinkronban vagy-e a sorsoddal. Gyakori probléma, amikor valamilyen megélt sokkhatás következtében megáll az életidő. Van lehetőség változtatni a sorson. Ki tudlak mozdítani a kilátástalannak tűnő élethelyzetből azáltal, hogy elindítom az álló időt, elhozlak a saját idődbe. Megkeressük az életfeladatodat, hogy annak tudatában élj, így nem ütközöl majd falakba. Adott esetben van lehetőség más életprogram lehívására is. Bizonyos esetekben használom a jövőbe látást is, főleg amikor valamilyen végzetes eseményre van kilátás. Ilyenkor megnézem, hogy mi történne, és azon az eseményen átvezetlek.

  logo_4colorweb_155_20100622111139_783.jpg

  Átok, mágia feloldás
  Az átok és mágia rossz energiái a hetedik aurarétegben gyűlnek össze. Sok esetben lények, démonok őrzik az ősi átkokat, mágiákat. Ezek az összegyűjtött energiák, testi, egzisztenciális párkapcsolati, problémákat okoznak. Kialakulhat blokk, akadály, gátlás. Sokszor az átok száll az utódokra is. Mielőtt elkezdem az átok mágia levételt, van egy különleges kezelés. Általában egyetlen kezelés alatt meg tudom szüntetni az előző életekből hozott és a jelen életben összegyűjtött átkot, mágiát.

   

  Ezoterikus klubot indítunk!
  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy Ursinyi Julianna vezetésével EZOTERIKUS KLUB-ot indítunk. A foglalkozások célja a szellemi és lelki fejlődés elősegítése. Lesznek előadások, közös meditációk és beszélgetések. Helyszínek: Budapest, Sopron, Szentes, Siófok

  club_15_20100622111139_928.jpg

  Tegye meg az első lépést
  törődjön egészségével!

  Ursinyi Julianna Ágnes

  Tisztánlátó, spirituális gyógyító

  Tel: 30 / 265-5185 ; 30 / 292-5530

  Email: info@ursinyijulianna.hu
  Web: www.ursinyijulianna.hu

  nevtelen_101_20100622112050_527.JPG

   

  Elküldöm e-mailben  Ügyfélkapu bejelentkezés


  FIGYELEM!

  A cegnyilvantarto.hu - Data Team Kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Data Team Kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

  Friss hírek

  • Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...
   Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.
   (12:00) bővebben
  • Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!
   A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!
   (10:00) bővebben
  • Storcz a realitások talaján maradna
   Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.
   (09:42) bővebben
  • A rablásnál szerzett fegyver buktatta le
   Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.
   (09:39) bővebben
  • 770 kilós háromkerekű autó Amerikából

   (09:38) bővebben
  • Szegeden is helyesírási hibákkal készült egy emlékmű
   Hosszú vita bontakozott ki arról, hogy ki hol hibázott, amikor rosszul került fel egy felirat a Szabadság téren felállított német megszállási emlékműre. Szegeden is hibás feliratok jutottak az örmény genocídium emlékművére.
   (09:30) bővebben
  • Van Gaal: Megtört csapatot vettem át
   Louis van Gaal, a Manchester United új edzője szerint egy megtört és labilis csapatot vett át.
   (09:22) bővebben
  • Szeptemberben szakítás? Egyre biztosabb Beyoncé és Jay Z válása
   Hónapokkal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever. Ezt pedig az utóbbi néhány nap történései is megerősítették. Egyik szemünk sír, mert imádtuk a szexis házaspárt, viszont reméljük, hogy Queen Bey talál egy olyan férfit, aki nem kacsintgat túl gyakran fiatal sztárocskák után...
   (09:20) bővebben
  • Az RTL Klub kivágta a melegcsókot
   Az RTL Klub a Glee - Sztárok leszünk egyik epizódját nyeste meg, Kolosi Péter szerint elővigyázatosságból.
   (09:17) bővebben
  • Nem a Fidesz van többségben, hanem a budapestiek
   Napokon belül megegyezhet a közös főpolgármester-jelöltről, és más, még nyitott kérdésekről is az őszi önkormányzati választásra összefogni készülő három ellenzéki párt, az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció. A szocialista Horváth Csaba szerint a legesélyesebb jelöltet kell indítani Tarlós István ellen, és felkészült arra is, hogy ez nem ő lesz. Szerinte Budapestnek ma nincs vezetője, illetve ha mégis, akkor az Orbán Viktor, Tarlós pedig páholyból nézte végig a város kormányzati kifosztását, és nem állt ki a budapestiekért.
   (09:08) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben