Fontos linkek

  Népszerű oldalak

  Bach virágterápia

  Nyomtatható változat

  A mindennapokban, ha jól érezzük magunkat, az azt jelenti, hogy nyugodtak, kiegyensúlyozottak és természetesek vagyunk.

  Bach virágterápia

  Egyszerűen, amikor azt érezzük, hogy mi vagyunk a legjobbak. Boldogulunk mindennel, amit az élet elénk vet.
  De néha..., szóval néha nem vagyunk elégedettek önmagunkkal, rosszkedvűek vagyunk, mintha valami nem lenne rendben.Ezekben a helyzetekben szükségünk van néha egy kis segítségre, hogy visszazökkenjünk a megszokott kerékvágásba.

  Bach virágterápia

  Ilyenkor segítséget nyújthatnak az Original Bach-virágeszenciák, hogy legyőzze a mindennapok rossz hangulatait. Ha beteg, akkor is élhet az Original Bach-virágeszenciák jótékony hatásával, mivel a legtöbb orvos egyetért azzal, hoyg a kiegyensúlyozott érzelmi egészség támogatja és elősegíti a fizikai felépülést.
  Használja élete során bármikor, hogy visszanyerje erejét, önbizalmát ás kitartását.

  Bach virágterápia


  Kiknek ajánljuk a virágeszenciákat?
  Mindenkinek, várandósoknak is, gyermekeknek is, állatoknak is és növényeknek is.

  Iskolakezdés Bach-virágokkal

  Felnőttként sokszor visszavágyunk a gyermekkorba, mert azt gondoljuk, akkor igazán gondtalanul telnek a mindennapok, és a stresszel sem kell szembenézni. Ez azonban nem így van, a kisebbek számára is adódhatnak olyan helyzetek, melyek komoly lelki megpróbáltatást jelentenek. A Bach-virágterápia az ilyen esetekben is segítségül hívható és hatékonyan alkalmazható.

  bach_viragterapia_368_20100826151208_443.jpg

  A szeptemberi időszak különösen nehéz a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. Az iskola kezdés sok lurkóban szorongást és az újtól való félelmet vált kit. El kell hagyniuk a jól megszokott és már ismert környezetet, a barátokat és a játékokat. A szülők pedig aggódnak, hogy biztosan jól választottak-e, jól fogja-e magát érezni csemetéjük, hogy fog boldogulni, hogy megy majd a tanulás. És még számtalan ehhez hasonló kérdés merül fel, ami rányomja bélyegét az iskolakezdés napjaira.

  A kisebbek esetében sem könnyebb a helyzet. Elkezdődik a beszoktatás a bölcsibe és az oviba, ami nagy változást hoz a család életében. A picik közül sokan most válnak el édesanyjuktól először, amit nehezen tudnak feldolgozni. Önök is biztos hallottak már olyan történeteket, hogy nem volt hajlandó bemenni a kisgyerek a csoportszobába, kint ült az öltözőszekrényénél és várta, hogy jöjjön az édesanyja érte.
  Az édesanya pedig ilyenkor lelkiismeret furdalást érez, hogy ott kell hagynia csemetéjét, aggódik érte, és félti. Így nem könnyű a munkavégzés, nagyon nehezen telnek a napok.

  rescue_csoport3_98_20100826151208_218.jpg

  A következő táblázatban megtalálhatóak azok az egyedi Bach-virágeszenciák, melyek ebben az élethelyzetben segítséget tudnak nyújtani:

  Eszencia
  Hatása
  Walnut
  új élethelyzet változás elfogadás, bölcsőde, óvoda, iskolakezdés, de segít költözés, családi állapot változás, új munkahely, elfogadásában is
  Larch- Vörösfenyő
  önbizalom növelésében tud segíteni, ha nem bíznak saját képességeikben
  Mimulus-Bohócvirág
  meghatározott félelmek szere, bátorságot ad a félénk és szégyenlős gyerekeknek
  Pine-Erdei fenyő
  Segítségével harmonizálni lehet a lelkiismeret furdalást, az önvádat, így képessé válik a reális felelősségvállalásra és ítéletalkotásra.
  Red Chestnut-
  Vörös vadgesztenye
  Segít a mások iránti túlzott aggódást és féltés lecsitítani

   

  Ha a problémák nem csendesednek, akkor érdemes Bach-virágterapeutához fordulni, aki beszélgetés alapján egy személyre szabott keveréket állít össze.

  Hasznos segítséget nyújthat még ebben az élethelyzetben is a RESCUE keverék is, mely
  öt Original Bach eszenciát tartalmaz: Impatiens (Nebáncsvirág), Star of BetlehemCherry Plum (Ernyős madártej), (Cseresznyeszilva), Rock Rose (Molyhos napvirág) és Clematis (Erdei iszalag), így segít érzelmileg túljutni a megterhelő szituációkon.

  Ilyen helyzet lehet például egy felelés, dolgozat, vizsga, az orvosra való várakozás, hosszú utazás vagy baleset okozta sokk. Ezekre a nem várt helyzetekre gondolva érdemes mindig magunknál tartani a patikákban, bioboltokban kapható Rescue keveréket!

  Az Original Rescue keverék nemcsak csepp formájában, hanem spray és pasztilla kiszerelésben is kapható, így még egyszerűbbé válik az alkalmazása.

  Az úgynevezett Rescue krém a fent említett eszenciák mellett tartalmaz egy hatodik összetevőt, ami nem más, mint a tisztító hatású Crab Apple (Vadalma). Alkalmazása elsősorban a bőrt ért irritáció (csípés, horzsolás, égés) esetén hozhat enyhülést.

  logo2_11_20100826151425_182.JPG


  További információért látogasson el weboldalunkra
  www.doskar.hu
  . CEE Naturline Kft - Bach virágterápia
  Budaörs - Pest megye

  Weboldal: http://www.doskar.hu

  nagykereskedés
  alternatív gyógyászat, alternatív gyógymód, alternatív terápia, apróbojtorján, aspen, ábrándozás, bach virágterápia, beech, befolyásolhatóság, belső béke, belső bizonyosság, belső egyensúly, belső rend, belső szilárdság, békaliliom, bizalom, bizonytalanság, bizonytalanság az életút kiválasztásával, bohócvirág, bükk, bővebben
  Kapcsolódó cikkek: Bach virágterápia
  Elküldöm e-mailben  Ügyfélkapu bejelentkezés


  FIGYELEM!

  A cegnyilvantarto.hu - Data Team Kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Data Team Kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

  Friss hírek

  • Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...
   Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.
   (12:00) bővebben
  • Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!
   A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!
   (10:00) bővebben
  • Storcz a realitások talaján maradna
   Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.
   (09:42) bővebben
  • A rablásnál szerzett fegyver buktatta le
   Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.
   (09:39) bővebben
  • 770 kilós háromkerekű autó Amerikából

   (09:38) bővebben
  • Szegeden is helyesírási hibákkal készült egy emlékmű
   Hosszú vita bontakozott ki arról, hogy ki hol hibázott, amikor rosszul került fel egy felirat a Szabadság téren felállított német megszállási emlékműre. Szegeden is hibás feliratok jutottak az örmény genocídium emlékművére.
   (09:30) bővebben
  • Van Gaal: Megtört csapatot vettem át
   Louis van Gaal, a Manchester United új edzője szerint egy megtört és labilis csapatot vett át.
   (09:22) bővebben
  • Szeptemberben szakítás? Egyre biztosabb Beyoncé és Jay Z válása
   Hónapokkal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever. Ezt pedig az utóbbi néhány nap történései is megerősítették. Egyik szemünk sír, mert imádtuk a szexis házaspárt, viszont reméljük, hogy Queen Bey talál egy olyan férfit, aki nem kacsintgat túl gyakran fiatal sztárocskák után...
   (09:20) bővebben
  • Az RTL Klub kivágta a melegcsókot
   Az RTL Klub a Glee - Sztárok leszünk egyik epizódját nyeste meg, Kolosi Péter szerint elővigyázatosságból.
   (09:17) bővebben
  • Nem a Fidesz van többségben, hanem a budapestiek
   Napokon belül megegyezhet a közös főpolgármester-jelöltről, és más, még nyitott kérdésekről is az őszi önkormányzati választásra összefogni készülő három ellenzéki párt, az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció. A szocialista Horváth Csaba szerint a legesélyesebb jelöltet kell indítani Tarlós István ellen, és felkészült arra is, hogy ez nem ő lesz. Szerinte Budapestnek ma nincs vezetője, illetve ha mégis, akkor az Orbán Viktor, Tarlós pedig páholyból nézte végig a város kormányzati kifosztását, és nem állt ki a budapestiekért.
   (09:08) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben