Fontos linkek

  Népszerű oldalak

   Bach virágterápia

   Nyomtatható változat

   A mindennapokban, ha jól érezzük magunkat, az azt jelenti, hogy nyugodtak, kiegyensúlyozottak és természetesek vagyunk.

   Bach virágterápia

   Egyszerűen, amikor azt érezzük, hogy mi vagyunk a legjobbak. Boldogulunk mindennel, amit az élet elénk vet.
   De néha..., szóval néha nem vagyunk elégedettek önmagunkkal, rosszkedvűek vagyunk, mintha valami nem lenne rendben.Ezekben a helyzetekben szükségünk van néha egy kis segítségre, hogy visszazökkenjünk a megszokott kerékvágásba.

   Bach virágterápia

   Ilyenkor segítséget nyújthatnak az Original Bach-virágeszenciák, hogy legyőzze a mindennapok rossz hangulatait. Ha beteg, akkor is élhet az Original Bach-virágeszenciák jótékony hatásával, mivel a legtöbb orvos egyetért azzal, hoyg a kiegyensúlyozott érzelmi egészség támogatja és elősegíti a fizikai felépülést.
   Használja élete során bármikor, hogy visszanyerje erejét, önbizalmát ás kitartását.

   Bach virágterápia


   Kiknek ajánljuk a virágeszenciákat?
   Mindenkinek, várandósoknak is, gyermekeknek is, állatoknak is és növényeknek is.

   Iskolakezdés Bach-virágokkal

   Felnőttként sokszor visszavágyunk a gyermekkorba, mert azt gondoljuk, akkor igazán gondtalanul telnek a mindennapok, és a stresszel sem kell szembenézni. Ez azonban nem így van, a kisebbek számára is adódhatnak olyan helyzetek, melyek komoly lelki megpróbáltatást jelentenek. A Bach-virágterápia az ilyen esetekben is segítségül hívható és hatékonyan alkalmazható.

   bach_viragterapia_368_20100826151208_443.jpg

   A szeptemberi időszak különösen nehéz a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. Az iskola kezdés sok lurkóban szorongást és az újtól való félelmet vált kit. El kell hagyniuk a jól megszokott és már ismert környezetet, a barátokat és a játékokat. A szülők pedig aggódnak, hogy biztosan jól választottak-e, jól fogja-e magát érezni csemetéjük, hogy fog boldogulni, hogy megy majd a tanulás. És még számtalan ehhez hasonló kérdés merül fel, ami rányomja bélyegét az iskolakezdés napjaira.

   A kisebbek esetében sem könnyebb a helyzet. Elkezdődik a beszoktatás a bölcsibe és az oviba, ami nagy változást hoz a család életében. A picik közül sokan most válnak el édesanyjuktól először, amit nehezen tudnak feldolgozni. Önök is biztos hallottak már olyan történeteket, hogy nem volt hajlandó bemenni a kisgyerek a csoportszobába, kint ült az öltözőszekrényénél és várta, hogy jöjjön az édesanyja érte.
   Az édesanya pedig ilyenkor lelkiismeret furdalást érez, hogy ott kell hagynia csemetéjét, aggódik érte, és félti. Így nem könnyű a munkavégzés, nagyon nehezen telnek a napok.

   rescue_csoport3_98_20100826151208_218.jpg

   A következő táblázatban megtalálhatóak azok az egyedi Bach-virágeszenciák, melyek ebben az élethelyzetben segítséget tudnak nyújtani:

   Eszencia
   Hatása
   Walnut
   új élethelyzet változás elfogadás, bölcsőde, óvoda, iskolakezdés, de segít költözés, családi állapot változás, új munkahely, elfogadásában is
   Larch- Vörösfenyő
   önbizalom növelésében tud segíteni, ha nem bíznak saját képességeikben
   Mimulus-Bohócvirág
   meghatározott félelmek szere, bátorságot ad a félénk és szégyenlős gyerekeknek
   Pine-Erdei fenyő
   Segítségével harmonizálni lehet a lelkiismeret furdalást, az önvádat, így képessé válik a reális felelősségvállalásra és ítéletalkotásra.
   Red Chestnut-
   Vörös vadgesztenye
   Segít a mások iránti túlzott aggódást és féltés lecsitítani

    

   Ha a problémák nem csendesednek, akkor érdemes Bach-virágterapeutához fordulni, aki beszélgetés alapján egy személyre szabott keveréket állít össze.

   Hasznos segítséget nyújthat még ebben az élethelyzetben is a RESCUE keverék is, mely
   öt Original Bach eszenciát tartalmaz: Impatiens (Nebáncsvirág), Star of BetlehemCherry Plum (Ernyős madártej), (Cseresznyeszilva), Rock Rose (Molyhos napvirág) és Clematis (Erdei iszalag), így segít érzelmileg túljutni a megterhelő szituációkon.

   Ilyen helyzet lehet például egy felelés, dolgozat, vizsga, az orvosra való várakozás, hosszú utazás vagy baleset okozta sokk. Ezekre a nem várt helyzetekre gondolva érdemes mindig magunknál tartani a patikákban, bioboltokban kapható Rescue keveréket!

   Az Original Rescue keverék nemcsak csepp formájában, hanem spray és pasztilla kiszerelésben is kapható, így még egyszerűbbé válik az alkalmazása.

   Az úgynevezett Rescue krém a fent említett eszenciák mellett tartalmaz egy hatodik összetevőt, ami nem más, mint a tisztító hatású Crab Apple (Vadalma). Alkalmazása elsősorban a bőrt ért irritáció (csípés, horzsolás, égés) esetén hozhat enyhülést.

   logo2_11_20100826151425_182.JPG


   További információért látogasson el weboldalunkra
   www.doskar.hu
   . CEE Naturline Kft - Bach virágterápia
   Budaörs - Pest megye

   Weboldal: http://www.doskar.hu

   nagykereskedés
   Kapcsolódó cikkek: Bach virágterápia
   Elküldöm e-mailben   Ügyfélkapu bejelentkezés


   FIGYELEM!

   A cegnyilvantarto.hu - Data Team Kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Data Team Kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

   Friss hírek

   • Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...
    Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.
    (12:00) bővebben
   • Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!
    A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!
    (10:00) bővebben
   • Storcz a realitások talaján maradna
    Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.
    (09:42) bővebben
   • A rablásnál szerzett fegyver buktatta le
    Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.
    (09:39) bővebben
   • 770 kilós háromkerekű autó Amerikából

    (09:38) bővebben
   • Szegeden is helyesírási hibákkal készült egy emlékmű
    Hosszú vita bontakozott ki arról, hogy ki hol hibázott, amikor rosszul került fel egy felirat a Szabadság téren felállított német megszállási emlékműre. Szegeden is hibás feliratok jutottak az örmény genocídium emlékművére.
    (09:30) bővebben
   • Van Gaal: Megtört csapatot vettem át
    Louis van Gaal, a Manchester United új edzője szerint egy megtört és labilis csapatot vett át.
    (09:22) bővebben
   • Szeptemberben szakítás? Egyre biztosabb Beyoncé és Jay Z válása
    Hónapokkal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever. Ezt pedig az utóbbi néhány nap történései is megerősítették. Egyik szemünk sír, mert imádtuk a szexis házaspárt, viszont reméljük, hogy Queen Bey talál egy olyan férfit, aki nem kacsintgat túl gyakran fiatal sztárocskák után...
    (09:20) bővebben
   • Az RTL Klub kivágta a melegcsókot
    Az RTL Klub a Glee - Sztárok leszünk egyik epizódját nyeste meg, Kolosi Péter szerint elővigyázatosságból.
    (09:17) bővebben
   • Nem a Fidesz van többségben, hanem a budapestiek
    Napokon belül megegyezhet a közös főpolgármester-jelöltről, és más, még nyitott kérdésekről is az őszi önkormányzati választásra összefogni készülő három ellenzéki párt, az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció. A szocialista Horváth Csaba szerint a legesélyesebb jelöltet kell indítani Tarlós István ellen, és felkészült arra is, hogy ez nem ő lesz. Szerinte Budapestnek ma nincs vezetője, illetve ha mégis, akkor az Orbán Viktor, Tarlós pedig páholyból nézte végig a város kormányzati kifosztását, és nem állt ki a budapestiekért.
    (09:08) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben