Fontos linkek

  Népszerű oldalak

  Jól-Lét Közhasznú Alapítvány-a kisgyermekes nőkért

  Nyomtatható változat

  A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány idén negyedik alkalommal rendezi meg Magyarországon APÁK NAPI rendezvényét, hogy megteremtse az APÁK NAPJA ünnep hazai hagyományát egy családi program keretében.

  apák napja

  Az APÁK NAPJA világszerte népszerű ünnepnap, melyet a 20. század elején kezdtek megtartani az anyák napja mellett. Az apaságot, a szülői szerepeket ünnepeljük ezen a napon, köszöntjük az apákat, nagyapákat, és emlékezünk férfi családtagjainkra. Megajándékozzuk az apákat, a család együtt van.

  apák napja


  2010. harmadik vasárnapján, azaz Június 20-án 10-14 óráig az Állatkerti Játszóházba várjuk változatos programokkal a családokat.

  apák napja  A Jól-Lét Alapítvány, az első Civilek Éjszakája rendezvényén,

  2010. június 26-án egy igazán családbarát környezetbe várja érdeklődőit!
  Alapítványunk fő célcsoportja a kisgyermekes anyák, akik szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra, de nem tudják hogy hogyan, vagy ha tudják is, nem merik megtenni az első lépéseket.

  kisgyermekes anya


  Egész délután szeretettel várjuk azokat a Nőket, akik részt vennének ingyenes karrier-tanácsadásunkon, amit tapasztalt HR-munkatársaink és pszichológusunk tart. Azért, hogy az Apukák se unatkozzanak, most kivehetik részüket a gyermekvigyázásból - amibe fiatal kollégáink is besegítenek - hiszen kiváló játszórész van kialakítva a Kicsiknek, illetve játékos formában mérettetnénk meg őket, mit jelent számukra az apaság vagy milyen módon járulnak hozzá a háztartás zökkenőmentes életéhez. :)
  Helyszín: Tranzit Art Café, Budapest, 11. ker.
  Bukarest u. és Ulászló u. sarok (volt buszpályaudvar)
  Időpont: 2010. jún. 26. 16-22 óráig

   

  jóllét

   


   

  . Jól-Lét Közhasznú Alapítvány
  Budapest XI. kerület - Pest megye

  Weboldal: http://www.jol-let.com

  szolgáltató
  Elküldöm e-mailben  Ügyfélkapu bejelentkezés


  FIGYELEM!

  A cegnyilvantarto.hu - Data Team Kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Data Team Kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

  Friss hírek

  • Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...
   Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.
   (12:00) bővebben
  • Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!
   A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!
   (10:00) bővebben
  • Storcz a realitások talaján maradna
   Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.
   (09:42) bővebben
  • A rablásnál szerzett fegyver buktatta le
   Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.
   (09:39) bővebben
  • 770 kilós háromkerekű autó Amerikából

   (09:38) bővebben
  • Szegeden is helyesírási hibákkal készült egy emlékmű
   Hosszú vita bontakozott ki arról, hogy ki hol hibázott, amikor rosszul került fel egy felirat a Szabadság téren felállított német megszállási emlékműre. Szegeden is hibás feliratok jutottak az örmény genocídium emlékművére.
   (09:30) bővebben
  • Van Gaal: Megtört csapatot vettem át
   Louis van Gaal, a Manchester United új edzője szerint egy megtört és labilis csapatot vett át.
   (09:22) bővebben
  • Szeptemberben szakítás? Egyre biztosabb Beyoncé és Jay Z válása
   Hónapokkal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever. Ezt pedig az utóbbi néhány nap történései is megerősítették. Egyik szemünk sír, mert imádtuk a szexis házaspárt, viszont reméljük, hogy Queen Bey talál egy olyan férfit, aki nem kacsintgat túl gyakran fiatal sztárocskák után...
   (09:20) bővebben
  • Az RTL Klub kivágta a melegcsókot
   Az RTL Klub a Glee - Sztárok leszünk egyik epizódját nyeste meg, Kolosi Péter szerint elővigyázatosságból.
   (09:17) bővebben
  • Nem a Fidesz van többségben, hanem a budapestiek
   Napokon belül megegyezhet a közös főpolgármester-jelöltről, és más, még nyitott kérdésekről is az őszi önkormányzati választásra összefogni készülő három ellenzéki párt, az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció. A szocialista Horváth Csaba szerint a legesélyesebb jelöltet kell indítani Tarlós István ellen, és felkészült arra is, hogy ez nem ő lesz. Szerinte Budapestnek ma nincs vezetője, illetve ha mégis, akkor az Orbán Viktor, Tarlós pedig páholyból nézte végig a város kormányzati kifosztását, és nem állt ki a budapestiekért.
   (09:08) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben


  • (00:00) bővebben